NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Türkçe
English
Ubs
E-mail
İç Ağ
Gıda Mühendisliği
BÖLÜMÜMÜZ
Genel Bilgi
Misyon ve Vizyon
Koordinatörlükler
Komisyonlar
AKADEMİK KADRO
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcıları
Akademik Personel
ANABİLİM DALLARI
Gıda Mühendisliği ABD
ÖĞRENCİ
Ders Programı
Akademik Danışmanlık
AKTS Bilgi Paketi (Lisans)
AKTS Bilgi Paketi (Yüksek Lisans)
AKTS Bilgi Paketi (Doktora)
Ders İçerikleri
Mezun İletişim Formu
HIZLI ERİŞİM
Mevzuat
KALİTE
Kalite Politikamız
Kalite Komisyonu
ARAŞTIRMALAR
Laboratuvarlar
İLETİŞİM
BÖLÜMÜMÜZ
Genel Bilgi
Misyon ve Vizyon
Koordinatörlükler
Komisyonlar
AKADEMİK KADRO
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcıları
Akademik Personel
ANABİLİM DALLARI
Gıda Mühendisliği ABD
ÖĞRENCİ
Ders Programı
Akademik Danışmanlık
AKTS Bilgi Paketi (Lisans)
AKTS Bilgi Paketi (Yüksek Lisans)
AKTS Bilgi Paketi (Doktora)
Ders İçerikleri
Mezun İletişim Formu
HIZLI ERİŞİM
Mevzuat
KALİTE
Kalite Politikamız
Kalite Komisyonu
ARAŞTIRMALAR
Laboratuvarlar
İLETİŞİM
ÜBYS
E-POSTA
KÜTÜPHANE
KURUMSAL VERİLER
DUYURULAR
Tüm Duyurular
04
MAR
Öğrenci-Danışman Haftalık Görüşme Gün ve Saatleri
28
ŞUB
2024-2025 Bahar Yarıyılı Ders Programı
29
KAS
Lisansüstü Seminer Programı
13
EYL
2024-2025 Güz Yarıyılı Ders Programı
HABERLER
Tüm Haberler
10
AĞU
Öğrencimizin TÜBİTAK 2209-A projesi başarı ile tamamlandı.
10
AĞU
TÜBİTAK 2209-A öğrenci araştırma projesi başarı ile tamamlandı
23
KAS
Gıdalarda Takli ve Tağşiş Konuşuldu.
TANITIM FİLMİ