...

Gıda Mühendisliği

TÜBİTAK 2209-A Proje Çıktısı Olarak Hazırlanan Makalemiz Yayınlandı
05/12/2025

Akademik danışmanlığını Prof. Dr. Hilal YILDIZ’ın, yürütücülüğünü ise öğrencimiz Nada BAWADİ’nin üstlendiği ve TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenen projeden elde edilen bulgular doğrultusunda hazırlanan “A Natural Food Fortification Approach to Reduce Iron–Polyphenol Complex Formation: Orange Peel-Added Black Tea” başlıklı araştırma makalesi, The Journal of Food dergisinin son sayısında yayımlanmıştır.

 

Yayın Bilgileri:

GIDA (2025) 50 (6): 1091–1104

DOI: 10.15237/gida.GD25094

 

Çalışmada emeği geçen öğrencimizi ve danışman hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.