TÜBİTAK 2209-A Proje Çıktısı Olarak Hazırlanan Makalemiz Yayınlandı
05/12/2025
Akademik danışmanlığını Prof. Dr. Hilal YILDIZ’ın, yürütücülüğünü ise öğrencimiz Nada BAWADİ’nin üstlendiği ve TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenen projeden elde edilen bulgular doğrultusunda hazırlanan “A Natural Food Fortification Approach to Reduce Iron–Polyphenol Complex Formation: Orange Peel-Added Black Tea” başlıklı araştırma makalesi, The Journal of Food dergisinin son sayısında yayımlanmıştır.
Yayın Bilgileri:
GIDA (2025) 50 (6): 1091–1104
DOI: 10.15237/gida.GD25094
Çalışmada emeği geçen öğrencimizi ve danışman hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
HABERLER
- TÜBİTAK 2209-A Proje Çıktısı Olarak Hazırlanan Makalemiz Yayınlandı
- Kayseri Şeker Fabrikasına Tesisine Teknik Gezi
- Erciyes Üniversitesi Süt İşleme Tesisine Teknik Gezi
- TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başvuru Süresi Uzatıldı
- NEVŞEHİR-KAPADOKYA Tarım Fuarı
- Öğrencimizin TÜBİTAK 2209-A projesi başarı ile tamamlandı.
- TÜBİTAK 2209-A öğrenci araştırma projesi başarı ile tamamlandı
- Gıdalarda Takli ve Tağşiş Konuşuldu.