Bölümümüz öğretm üyeleri Gıda ve Tarım Kulübünün davetlisi olarak katıldığı panelde gıda ürünlerinde gerçekleştirilen taklit ve tağşişe yönelik bilgilendirmede bulundu. Vali şinasi Kuş Kültür Merkezi, Karavezir salonunda gerçekleştirilen panelde başta kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş ve değiştirilmiş ürünler olarak nitelendirilen taklit ve tağşişler ile tüketiciyi aldatmaya yönelik gerçekleştirilen eylemler tartışıldı.
Panel kapsamında gıda ürünlerinde gerçekleştirilen ve denetimler ile ortaya çıkarılan taklit ve tağşişlerin nedenleri ve etkileri hakkında katılımcılara bilgi verildi. Ayrıca farklı gıda ürünlerinde gerçekleştirilen taklit ve tağşişler ile insan sağlığı üzerinde meydana getirebileceği sonuçlar üzerinde duruldu. Panel sonunda tüketicilerin daha bilinçli gıda alış verişi yapabilemsi adına önerilerde bulunuldu.


- TÜBİTAK 2209-A Proje Çıktısı Olarak Hazırlanan Makalemiz Yayınlandı
- Kayseri Şeker Fabrikasına Tesisine Teknik Gezi
- Erciyes Üniversitesi Süt İşleme Tesisine Teknik Gezi
- TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Başvuru Süresi Uzatıldı
- NEVŞEHİR-KAPADOKYA Tarım Fuarı
- Öğrencimizin TÜBİTAK 2209-A projesi başarı ile tamamlandı.
- TÜBİTAK 2209-A öğrenci araştırma projesi başarı ile tamamlandı
- Gıdalarda Takli ve Tağşiş Konuşuldu.